Wie zijn wij?

Het Groot EvenementenKoor Breda is een enthousiast 50+ dameskoor van 35 leden met een passie voor zingen.Samen zingen is een heerlijke vrijetijdsbesteding en geeft veel energie.

Ons repertoire bestaat uit een combinatie van Nederlandse en Engelse musical-en popliedjes van vroeger en nu,die wij tijdens diverse optredens graag laten horen.De meeste nummers worden meerstemmig gezongen.

Wij repeteren op woensdagavond van 20.15 tot 22.15 uur in Sociaal-Cutureel Centrum de Koe in Princenhage.

Onze dirigente is Hilda Veen (rechts op de foto). Wilt u meer weten over haar? Bezoek dan haar website.

Onze muzikale leider op de piano is Jan-Pieter van Oosterhout

Maaibeemd 94
4824NJ Breda
06{}49137558